[social_share_button]

Polar Fox Online

Polar Fox

Jocul Polar Fox de la Novomatic vă permite să vă familiarizați cu fauna din regiunile nordice. Locuitorii din Cercul Arctic vă pot aduce câștiguri de până la 9000 de credite, iar simbolul Lights Northern activează 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator triplu al tuturor plăților. Cei care doresc să profite la maximum de jocurile de noroc pot merge la jocul de risc și încearcă să-și dubleze plățile.

Regulile jocului Polar Fox

Începeți jocul alegând intervalul de pariere și numărul de linii. Butonul Bet One controlează numărul de credite pe care le pariați. Liniile active (de la 1 la 9) sunt controlate prin butoanele cu numerele 1, 3, 5, 7 sau 9. Fiecare număr corespunde numărului de linii de plată.

Cele cinci role se rotesc cu următoarele butoane:

start
Start automat
Spaţiu (tastatura)

Secțiunea de informații este afișată după ce faceți clic pe Tabela de plăți. După ce ați lovit o combinație câștigătoare, Bet One și Bet Max beneficiază de funcții suplimentare și vă pot duce la jocul de risc, unde aveți șansa de a vă multiplica câștigurile. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe roșu sau negru și dacă ghiciți costumul cărții, ultima victorie va fi dublată.

Simboluri, Câștiguri și Bonusuri

Cel mai bine plătit simbol al jocului de pacanele Polar Fox este Arctic Fox, care vă poate câștiga până la 9000 de credite. De asemenea, acționează ca un simbol sălbatic și dublează câștigurile pentru liniile pe care le formează. Alți reprezentanți ai faunei prezente pe rolele includ:

Jder
Bufniţă
Arici
Hermină
Iepure de câmp

Aceste animale vă pot aduce câștiguri de la 10 la 750 de credite. Alte icoane sunt proiectate sub formă de cărți și au multiplicatori de la 2 la 125. Simbolul Luminilor Nord este scatter. Prezent pe role de trei sau mai multe ori, declanșează 15 rotiri gratuite, în timpul cărora toate combinațiile câștigătoare sunt triple.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.