[social_share_button]

Plenty of Fruit 40 Online

Plenty of Fruit 40

Jocul Plenty of Fruit 40 este un joc clasic de jocuri de noroc cu 5 role. Numele acestui joc de la Greentube vorbește de la sine. În timpul rotației, un jucător poate activa până la 40 de linii de plată. Pe fiecare dintre ele, este posibil să obțineți combinații câștigătoare cu coeficienți de până la 1000 de credite.

8 pictograme tematice sunt activate în Plenty of Fruit 40. Printre acestea, există un simbol sălbatic și o risipă. Dispozitivul are funcția de joc de risc datorită căreia un jucător are șansa de a majora plățile de 2 sau mai multe ori.

Regulile jocului Plenty of Fruit 40

Folosind meniul Linie în timp ce jucați jocul Plenty of Fruit 40, un jucător poate activa de la 1 la 40 de direcții. Combinații câștigătoare se vor forma pe parcursul rotirii. Puteți pune de la 1 la 100 de credite pe fiecare linie. Utilizați meniul Bet / Line pentru a selecta suma exactă.

Există două chei pentru a porni rotirile, care se află pe panoul de control al jocului, sub tambure:

  • Start – modul manual.
  • Autoplay – mod automat.

Este incredibil de ușor să obțineți informații despre posibilele câștiguri și regulile jocului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Paytable. Pentru a câștiga în timp ce jucați Plenty of Fruit 40, un utilizator trebuie să colecteze cel puțin 3 pictograme identice pe linia activă. Dispozitivul nu are rotiri gratuite și runde bonus într-un ecran separat.

Joc de risc

După ce ați obținut combinații câștigătoare în Plenty of Fruit 40, jucătorului i se oferă posibilitatea de a-și testa norocul într-un joc de risc. Este lansat apăsând butonul Gamble. După ce se apasă, un jucător va vedea o carte întoarsă. Câștigul pentru ultima rotire este folosit ca pariu. Dacă ghiciți culoarea costumului cu cartea dealerului, aceste plăți se vor dubla. Dacă faci o greșeală, ultima sumă câștigată va fi pierdută.

Câștiguri și bonusuri

Șapte este un simbol sălbatic al jocului de pacanele „Plenty of Fruit 40”. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter. Simbolul sălbatic reprezintă cele mai scumpe combinații. Coeficienții pentru ei sunt 40, 400 și 1000. O stea joacă rolul de scattere. Aceasta este singura pictogramă care nu depinde de linii. Aceasta multiplică pariul total cu 2, 20 și 500 de ori.

Un clopoțel este cel mai plătit simbol. Aceasta multiplică pariul de linie cu 20, 80 și 400 de ori. Simbolurile rămase au următoarele multiplicatoare:

  • Prune, Pepene verde – 20, 40, 200;
  • Portocale, Lămâie, Cireșe – 10, 20, 100.

Dacă ți-a plăcut Plenty of Fruit 40 vă recomandăm să încerci și Starburst.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.