[social_share_button]

Plenty of Fruit 20 Online

Plenty of Fruit 20

Jocul Plenty of Fruit 20 este inclusă în categoria de pacanele online cu fructe clasice lansate sub marca Greentube. În joc aveți inclus 5 tamburi și 20 linii de plată reglabile. Coeficientul maxim al câștigurilor principale ajunge la 5000.

Jocul Plenty of Fruit 20 nu are numai icoane regulate, ci și un simbol sălbatic și o risipă. Acest lucru creează condiții suplimentare pentru a obține câștiguri mari. Orice plată poate fi majorată într-un joc de risc.

Regulile jocului Plenty of Fruit 20

Înainte de a începe să rotiți rolele la Plenty of Fruit 20, un jucător va trebui să ajusteze două setări:

  • un număr de linii;
  • mărimea pariului.

Este posibil să activați între 1 și 20 de linii în fiecare rotire. Numărul acestora este selectat utilizând butoanele „-” și „+” din meniul Linie. Cu cât mai multe linii sunt active, cu atât sunt mai impresionante șansele de a câștiga. Aceeași schemă se aplică și la stabilirea mărimii pariului de linie. Acesta poate fi de la 1 la 100 de credite. Pentru a ajusta acest parametru, utilizați meniul Bet / Line.

Puteți porni rotirile fie utilizând butonul Start, fie tasta Autoplay. Playtable este deschisă cu un dreptunghi etichetat cu tabelul de plăți. Pentru a câștiga, un utilizator trebuie să colecteze 3, 4 sau 5 imagini identice pe linia activă. Nu există rotiri gratuite și runde bonus în joc.

Joc de risc

Una dintre cele mai rentabile trăsături ale jocului Plenty of Fruit 20 este jocul de risc. Poate fi pornit după obținerea unei combinații câștigătoare în modul de control manual. Această rundă începe după ce apăsați tasta Gamble. În această rundă, pe terenul de joc apare o carte cu fața în jos în loc de role. Un utilizator trebuie să ghicească culoarea costumului său. Dacă reușește să finalizeze această sarcină, ultimul câștigător se dublează.

Câștiguri și bonusuri

În timp ce jucați Plenty of Fruit 20, toți jucătorii pot vedea pentru ei înșiși că Seven are un statut special de magie. În acest joc de pacanele cu fructe, este un simbol sălbatic și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatterului. Combinațiile 777, 7777 și 77777 sunt cele mai scumpe din joc. Ei au coeficienții de 100, 1000 și 5000. Imaginea unei stele este o risipă. El aduce plăți atunci când apare oriunde în câmpul de joc, indiferent de linii. Simbolul scatterului multiplică pariul total cu 10, 50 și 250 de ori.

În jocul Plenty of Fruit 20, un clopot este cel mai scump simbol comun. Mărește pariul cu 50, 200 și 500 de ori. Pictogramele rămase au multiplicatori de 20, 50 și 200. Vorbim despre următoarele simboluri:

  • Prune;
  • Pepene;
  • Portocale;
  • Lămâie;
  • Cireașe.

Dacă ți-a plăcut Plenty of Fruit 20 vă recomandăm să încerci și Hot Target.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.