[social_share_button]

Panther Moon Playtech Online

Panther Moon Playtech

Panther Moon este un joc de safari în jungla de noapte, în timpul căreia fiecare jucător poate câștiga sume cu coeficienți de până la 10.000. Când jucați pe 5 role, puteți aduna adesea combinații câștigătoare grație unui simbol sălbatic care dublează plățile.

Jocul folosește 15 linii reglabile pe care se formează combinațiile de premii. Jocul Panther Moon are o risipă. Datorită acestei pictograme, puteți obține acces la rotiri gratuite, în timpul cărora toate plățile de premii sunt triple.

Regulile jocului Panther Moon

Caracteristicile jocului Panther Moon includ două setări de bază:

  • numărul de linii de plată (de la 1 la 15 și pot fi ajustate în meniul Linie);
  • suma pariurilor de linie (de la 0,01 la 1 credit și poate fi modificată utilizând controlul Bet Line).

Pentru a începe jocul în modul manual, ar trebui să utilizați butonul cu inscripția Spin. Tasta Turbo Mode este folosită pentru a accelera animația jocului. Acesta este ideal pentru jucătorii experimentați care preferă un joc cu ritm rapid. De asemenea, jocul are un mod automat de control. Acesta vă permite să executați o serie de rotiri care încep fără intervenția utilizatorului. Trecerea la acest mod are loc după apăsarea butonului Auto Play.

Înainte de a începe jocul, vă recomandăm să citiți regulile. Acestea sunt rezumate în tabelul de plăți. Pentru a o deschide, utilizați tasta Info. Există, de asemenea, o schemă de formare a liniilor câștigătoare. Combinațiile plătite constau în 2 până la 5 din aceleași imagini. Lanțul ar trebui să pornească de la primul tambur și ar trebui să fie situat pe linia activă de la stânga la dreapta.

Câștiguri și bonusuri

În jocul Panther Moon, cel mai important este un simbol sălbatic. El este făcută sub forma unei pantere negre. În combinațiile de premii, înlocuiește toate imaginile, cu excepția scatterului. Coeficienții pentru combinațiile care includ această imagine sunt cele mai mari din joc. Acestea sunt 10, 250, 2500 și 10 000. În plus, simbolul sălbatic dublează plățile pentru combinațiile pe care le completează.

Din icoanele obișnuite, cele mai mari câștiguri sunt aduse de imaginile unei vulpe și o bufniță. Aceste imagini înmulțesc pariul cu 2, 25, 125 și 750 de ori. Pictograma sub forma unui fluture are coeficienții de 20, 100 și 500. Combinațiile de simboluri sub formă de flori roșii și albastre au multiplicatorii de 15, 75 și 250. Icoanele rămase sunt realizate sub forma de cărți. Acestea cresc pariul pe linie astfel:

  • A, K – 10, 40, 150;
  • Q – 5, 30, 125;
  • J, 10 – 5, 25, 100;
  • 9 – 2, 5, 25, 100.

Caracteristica principală a jocului Panther Moon este rotirea gratuită. Acestea sunt deschise de scatter care arata ca un peisaj tropical pe timp de noapte. Nu depinde de linii de plată și înmulțește pariul total cu 2, 5, 20 și 200 de ori. Atunci când trei sau mai multe simboluri scatter se scot într-o singură rotire, utilizatorul este recompensat cu 15 rotiri gratuite. În timpul lor, toate plățile sunt triple.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.