Fullscreen
Lights Toggle

Oliver’s Bar Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Oliver’s Bar

Jocul de pacanele Oliver’s Bar a câștigat o reputație pentru că a fost un joc perfect pentru cei care iubesc să-și petreacă timpul în unități confortabile. Acesta este un joc popular de la Novomatic cu 5 role si cu 9 linii de plăti reglabile. Jucătorul nu numai că nu trebuie să plătească pentru o astfel de distracție plăcută, dar poate primi și câștiguri cu coeficienți de până la 5000 pentru o singură rotire.

Dispozitivul este interesant nu numai pentru atmosfera confortabilă. Are un simbol sălbatic care permite jucătorilor să colecteze combinații câștigătoare cu o frecvență de invidiat. Chiar dacă spinul nu a adus cât mai multe bonusuri decât v-ați așteptat, îl puteți rezolva cu un joc de risc. Punctul culminant al Barului lui Oliver este cu siguranță rotirile gratuite.

Regulile jocului Oliver’s Bar

Oliver’s Bar are un sistem de control ușor. Butoanele etichetate Linii și numere de la 1 la 9 sunt folosite pentru a activa linii de câștig 1, 3, 5, 7 sau 9. Pentru fiecare dintre ele, puteți face un pariu în număr de 1 până la 100 de credite. Pentru aceasta, apăsați butonul Bet One. Mai jos sunt butoanele care pot fi folosite pentru a porni rotirile:

  Start (mod manual);
  Pornire automată.

După ce faceți clic pe butonul Informații, se afișează tabelul de plăți. Majoritatea caracterelor formează combinații câștigătoare când există 3, 4 sau 5 dintre ele pe linia activă. O excepție este imaginea unei cireșe, care este plătită când apar doar de două ori.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons Gold Ramses II Pharaohs Gold III
Sparta Golden Planet Mermaids Pearl
Attila Pharaohs Gold II Safari Heat

Joc de risc

În Oliver’s Bar există o rundă pentru dublarea câștigurilor. Acesta este lansat cu ajutorul butoanelor Bet Max și Bet One după obținerea unei combinații câștigătoare. Acest lucru este posibil numai într-un mod de control manual în timpul jocului principal sau după ultima rotire gratuită, dacă cel puțin unul dintre ei a adus câștigurile. Într-o rundă de risc, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărții. Aceasta se face prin apăsarea butonului Bet Max pentru a selecta negru sau Bet One pentru roșu.

Câștiguri și bonusuri

Cea mai scumpă icoană din Oliver’s Bar este portretul unui barman. Are coeficienții 5, 100, 500 și 5000. De asemenea, jocul include 10 simboluri obișnuite cu următorii multiplicatori:

  companie de sex masculin, cuplu – 25, 200, 1000;
  cocktailuri, băuturi – 15, 100, 500;
  lime, fructe tropicale – 10, 50, 200;
  măsline, căpșuni și portocaliu – 5, 25, 100;
  cireș – 2, 5, 25, 100.

Oliver’s Bar are o pictogramă specială pentru cocktailuri. Este un simbol sălbatic care ocupă mai multe celule pe verticală. Nu are coeficienții de plată proprii și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția simbolului scatter în combinațiile plătite.

Semnul neon este o risipă. Dacă există 3 sau mai multe astfel de imagini în orice poziție pe role, un jucător primește maximum 20 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, toate câștigurile se triplează.

Dacă ți-a plăcut Oliver’s Bar vă recomandăm să încerci și 40 Hot & Cash.

Game Stats

73 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top