[social_share_button]

King of Cards Online

King of Cards

King of Cards este un joc care oferă câștiguri foarte mari. Jucând această joc clasic de pacanele al companiei Novomatic, beneficiați de oportunitate de a câștiga primi până la 9.000 de credite pe rotire. Există, de asemenea, caracteristici foarte interesante. De exemplu, pentru o serie de rotiri gratuite, puteți câștiga până la 405.000 de credite.

Cum se joaca King of Cards?

Dacă sunteți un fan al jocurilor de cărți, jocul King of Cards este perfect pentru dvs. Jocul este destul de simplu și ușor de jucat. Jucătorii pot seta următorii parametri:

Un număr de linii de plată
Suma pariului pe rotire

Puteți utiliza până la 9 linii de plată active. Este foarte ușor să setați numărul de linii de plată pe care doriți să le jucați. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pur și simplu unul dintre butoanele „Linii” cu numărul corespunzător numărului de linii (de la 1 la 9).

Acest joc de pacanele de la Novomatic oferă jucătorilor posibilitatea de a alege o gamă largă de pariuri. În joc, puteți paria între 1 și 5000 de credite pe fiecare linie activă. Dimensiunea maximă a pariului poate ajunge la 45.000.

După fiecare rundă câștigătoare, puteți încerca să vă măriți câștigurile în jocul de risc. Apăsați butoanele „Bet One” sau „Bet Max” pentru a începe jocul de risc. În joc, trebuie să ghiciți corect culoarea carti.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxeFairy Queen
Money GameUnicorn MagicJust JewelsRamses II
Always HotUltra HotMega JokerOliver’s Bar
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids PearlBeetle Mania Deluxe

Simboluri, Câștiguri și Bonusuri

În jocurile cu cărți obișnuite, jokerul joacă adesea un rol dominant. Aceeași regulă se aplică și în jocul King of Cards. Jokerul aduce cele mai mari câștiguri, mărimea cărora poate ajunge la 9.000. Jokerul este, de asemenea, un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter. Când face parte din combinațiile premiilor, toate câștigurile sunt dublate.

Restul simbolurilor includ:

Cupă
Pachet de carti
Caro
Treflă
Pică
A
K
Q
J
10
9
Aceste simboluri pot aduce câștigurile cu coeficienți de la 2 la 750. Există de asemenea scatter care activează rotirile gratuite.

Scatterul este un teanc de jetoane de cazinouri. O combinație de 3 sau mai multe astfel de simboluri activează rotirile gratuite ale rolelor. În mod implicit, există 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile de premii sunt înmulțite cu 3.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.