King of Cards Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
King of Cards

King of Cards este un joc care oferă câștiguri foarte mari. Jucând această joc clasic de pacanele al companiei Novomatic, beneficiați de oportunitate de a câștiga primi până la 9.000 de credite pe rotire. Există, de asemenea, caracteristici foarte interesante. De exemplu, pentru o serie de rotiri gratuite, puteți câștiga până la 405.000 de credite.

Cum se joaca King of Cards?

Dacă sunteți un fan al jocurilor de cărți, jocul King of Cards este perfect pentru dvs. Jocul este destul de simplu și ușor de jucat. Jucătorii pot seta următorii parametri:

Un număr de linii de plată
Suma pariului pe rotire

Puteți utiliza până la 9 linii de plată active. Este foarte ușor să setați numărul de linii de plată pe care doriți să le jucați. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pur și simplu unul dintre butoanele „Linii” cu numărul corespunzător numărului de linii (de la 1 la 9).

Acest joc de pacanele de la Novomatic oferă jucătorilor posibilitatea de a alege o gamă largă de pariuri. În joc, puteți paria între 1 și 5000 de credite pe fiecare linie activă. Dimensiunea maximă a pariului poate ajunge la 45.000.

După fiecare rundă câștigătoare, puteți încerca să vă măriți câștigurile în jocul de risc. Apăsați butoanele „Bet One” sau „Bet Max” pentru a începe jocul de risc. În joc, trebuie să ghiciți corect culoarea carti.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxeFairy Queen
Money GameUnicorn MagicJust JewelsRamses II
Always HotUltra HotMega JokerOliver’s Bar
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids PearlBeetle Mania Deluxe

Simboluri, Câștiguri și Bonusuri

În jocurile cu cărți obișnuite, jokerul joacă adesea un rol dominant. Aceeași regulă se aplică și în jocul King of Cards. Jokerul aduce cele mai mari câștiguri, mărimea cărora poate ajunge la 9.000. Jokerul este, de asemenea, un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter. Când face parte din combinațiile premiilor, toate câștigurile sunt dublate.

Restul simbolurilor includ:

Cupă
Pachet de carti
Caro
Treflă
Pică
A
K
Q
J
10
9
Aceste simboluri pot aduce câștigurile cu coeficienți de la 2 la 750. Există de asemenea scatter care activează rotirile gratuite.

Scatterul este un teanc de jetoane de cazinouri. O combinație de 3 sau mai multe astfel de simboluri activează rotirile gratuite ale rolelor. În mod implicit, există 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile de premii sunt înmulțite cu 3.

Game Stats

341 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top