Just Jewels Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Just Jewels

Jocul Just Jewels de la Novomatic este dedicat luxului și bijuteriilor. Are 5 role cu 9 linii și simboluri tematice sub formă de diamante, bijuterii și alte atribute esențiale ale unei vieți frumoase. În timpul filtrării, sunt posibile plăți cu multiplicatori de la 10 la 5000. Funcțiile suplimentare disponibile pentru utilizatori includ un joc de risc și scatter care generează combinații plătite în orice poziție pe terenul de joc.

Cum se joacă Just Jewels?

Elementul Lines de pe panoul consolei al jocului de pacanele Just Jewels este folosit pentru a activa linii de plată în valoare de la 1 la 9. Butonul Bet One vă permite să pariați pe fiecare linie de la 1 la 100 de credite. Rata maximă, sub rezerva activării tuturor liniilor de plată disponibile, este de 900 de credite. Butonul Start permite rola să se miște. Folosind butonul Info, jucătorul poate merge la tabelul de plăți. Pentru a câștiga, trebuie să colectați 3, 4 sau 5 simboluri identice pe linia activă. Jocul nu are o rundă de rotiri gratuite.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxeGolden Ark
Money GameUnicorn MagicAlways HotPower Stars
Ultra HotKing of CardsMega JokerLucky Clover
Sizzling 6Fairy QueenReel King PottySizzling Hot Deluxe

Joc de Risc

Dacă se formează o combinație câștigătoare pe role, devine posibilă trecerea la un joc de risc. Acest lucru se face cu ajutorul butonului Gamble. Această rundă vă permite să multiplicați ultima victorie cu un factor de doi sau mai mulți. Pentru ca dublarea să se întâmple, jucătorul trebuie să ghicească culoarea carti ascunse.

Simboluri și câștiguri

În timpul jocului Just Jewels, jucătorii câștigă cele mai mari câștiguri pentru combinații de simboluri sub forma unei coroane. Dacă astfel de combinații apar pe linia activă, jucătorul câștigă cu coeficienți de 50, 500 sau 5000. Icoanele cu lingouri de aur au multiplicatori de 30, 150 și 500. De asemenea, jucătorilor li se pun la dispoziție plăți cu următorii coeficienți:

pietre prețioase roșu și albastru – 15, 50, 200;
pietre prețioase violet și verde – 10, 25, 150.

Scatterul este semnul Euro. Aceasta multiplică pariul total cu 3, 10 sau 45, dacă apare în numărul de 3, 4 sau 5 oriunde în câmpul de joc respectiv.

Game Stats

360 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top