[social_share_button]

Just Jewels Online

Just Jewels

Jocul Just Jewels de la Novomatic este dedicat luxului și bijuteriilor. Are 5 role cu 9 linii și simboluri tematice sub formă de diamante, bijuterii și alte atribute esențiale ale unei vieți frumoase. În timpul filtrării, sunt posibile plăți cu multiplicatori de la 10 la 5000. Funcțiile suplimentare disponibile pentru utilizatori includ un joc de risc și scatter care generează combinații plătite în orice poziție pe terenul de joc.

Cum se joacă Just Jewels?

Elementul Lines de pe panoul consolei al jocului de pacanele Just Jewels este folosit pentru a activa linii de plată în valoare de la 1 la 9. Butonul Bet One vă permite să pariați pe fiecare linie de la 1 la 100 de credite. Rata maximă, sub rezerva activării tuturor liniilor de plată disponibile, este de 900 de credite. Butonul Start permite rola să se miște. Folosind butonul Info, jucătorul poate merge la tabelul de plăți. Pentru a câștiga, trebuie să colectați 3, 4 sau 5 simboluri identice pe linia activă. Jocul nu are o rundă de rotiri gratuite.

Joc de Risc

Dacă se formează o combinație câștigătoare pe role, devine posibilă trecerea la un joc de risc. Acest lucru se face cu ajutorul butonului Gamble. Această rundă vă permite să multiplicați ultima victorie cu un factor de doi sau mai mulți. Pentru ca dublarea să se întâmple, jucătorul trebuie să ghicească culoarea carti ascunse.

Simboluri și câștiguri

În timpul jocului Just Jewels, jucătorii câștigă cele mai mari câștiguri pentru combinații de simboluri sub forma unei coroane. Dacă astfel de combinații apar pe linia activă, jucătorul câștigă cu coeficienți de 50, 500 sau 5000. Icoanele cu lingouri de aur au multiplicatori de 30, 150 și 500. De asemenea, jucătorilor li se pun la dispoziție plăți cu următorii coeficienți:

pietre prețioase roșu și albastru – 15, 50, 200;
pietre prețioase violet și verde – 10, 25, 150.

Scatterul este semnul Euro. Aceasta multiplică pariul total cu 3, 10 sau 45, dacă apare în numărul de 3, 4 sau 5 oriunde în câmpul de joc respectiv.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.