[social_share_button]

Jurassic Island Online

Jurassic Island

Jocul Jurassic Island vă invită să vă întoarceți la momentul în care au locuit dinozaurii. Acesta este un joc istoric dezvoltat de Playtech. Are 5 role și 25 linii de plată. O singură rotire poate aduce plățile cu coeficienți de până la 1.000. Un vânător de dinozauri este risipitorul. Se deschide accesul la 4 jocuri bonus.

Regulile jocului Jurassic Island

Numărul de linii de plată este fixat. În orice moment al jocului, toate cele 25 sunt folosite. Jucătorii pot schimba valoarea pariurilor pe linie. Este reglată în meniul Bet Line cu butoanele „+” și „-” și poate fi de la 0,01 la 5 credite. Fereastra Total Bet arată mărimea pariului total. Butonul Spin pornește rolele în modul manual. Tasta Auto Play activează modul automat al jocului. Butonul Turbo Mode de pe panoul de comandă accelerează rotirea bobinelor. Pentru a deschide tabelul de plăți, utilizați butonul Info.

Câștigurile sunt acumulate atunci când pe linia de plată există cel puțin 2 sau 3 pictograme identice. Pentru simbolurile identice, numărul din combinație este diferit. Puteți obține informații despre acest lucru în tabelul de plăți. Combinațiile sunt formate din prima rolă de la stânga la dreapta. Nu există joc de risc sau jackpot progresiv în joc.

Simboluri și coeficienți

Dinozaurul este un simbol sălbatic. Poate înlocui toate pictogramele, cu excepția celor bonus în combinațiile de premii. Simbolul sălbatic se extinde pe întreaga bobină, cu condiția să conducă la formarea unei combinații câștigătoare. Apare numai pe trei role medii și nu aduce singuri combinații plătite. Simbolul dinozaur verde are cei mai mari coeficienți de plată (de până la 1.000). Șopârle de culori purpuriu și albastru aduc câștigurile cu multiplicatorii de la 5 la 300. Simbolurile cu un craniu pterodactyl și dinozaur dau sumele cu coeficienții de la 10 la 150. Pictogramele cărților sunt proiectate sub formă de oase și au multiplicatori de la 5 la 100.

Bonusurile jocului Jurassic Island

Când există cel puțin 3 simboluri cu portretul unui vânător de dinozauri oriunde pe role, puteți obține acces la una dintre cele patru runde de premii:

  • Jocuri Multiplicatoare gratuite
  • Jocuri Carnivore gratuite
  • Jocuri Raptor gratuite
  • Hot Shot Hunter Bonus

Jucătorii selectează independent tipul de joc bonus. În timpul rundei de jocuri Multiplicator gratuit, puteți obține între 10 și 30 de rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate plățile sunt triple. Runda de jocuri Carnivore Free Games oferă aceeași sumă de rotiri gratuite. În timpul lor, numai simbolurile dinozaurilor apar pe role.

Runda de jocuri gratuite Raptor dă de la 16 la 40 rotiri gratuite în conformitate cu regulile care sunt în vigoare în timpul rotirilor regulate. Hot Shot Hunter Bonus este un mini-joc separat. În timpul jocului, veți vâna dinozaurii. Fiecare tip de dinozaur are propriile sale multiplicatoare:

  • Pterodactyl – de la 3 la 50
  • Dinozaurul alb – de la 6 la 180 de ani
  • Dinozaur verde – de la 3 la 120 de ani

Dacă ți-a plăcut Jurassic Island vă recomandăm să încerci și 40 Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.