[social_share_button]

Hot City Online

Hot City

Noul joc de pacanele Hot City este o călătorie în lumea romancei și a farmecului. La crearea jocului, dezvoltatorii de la NetEnt au fost în mod clar inspirați de serialul Cult Sex și Oraș. Caracterele, temele și chiar coloana sonoră a jocului pot fi asociate cu acest spectacol cu ​​mai multe serii. Câștigul maxim posibil cu caracteristici bonus este de 120.000 de monede.

Hot City este un joc cu 5 role și 25 de linii de câștig, va fi de interes pentru jucătorii de sex masculin și feminin, deoarece fiecare rotire poate aduce sumele cu coeficienți de până la 10.000. Există un simbol sălbatic și o risipă care deschide accesul la rotirile gratuite. Există, de asemenea, un joc bonus interesant și profitabil.

Regulile jocului Hot City

În timpul jocului, puteți controla numărul de linii utilizate în timpul rotirii utilizând butonul Linii. Butonul Nivel de Bet este folosit pentru a ajusta suma pariurilor pe linie (de la 1 la 10 monede). Pentru a controla denominarea unității monetare a jocului, utilizați butonul Valoare monedă. Apăsând pe semnul Paytable se deschide tabela de plăți.

Funcționalitatea jocului de pacanele are două moduri de a controla rolele:

  • Manual. O singură rotire este declanșată de un buton rotund cu o săgeată în centrul panoului de control.
  • Automat. O serie de rotiri începe fără intervenția utilizatorului după ce apăsați tasta Autoplay.

Butonul Max Bet activează pariul maxim posibil într-un singur clic. Sunt 250 de credite. Combinațiile de premii pentru majoritatea simbolurilor constau în 3, 4 sau 5 simboluri pe linie.

Simboluri și câștiguri

Un simbol sălbatic conceput ca o imagine a unui cuplu îndrăgostit înlocuiește toate pictogramele din combinațiile câștigătoare, cu excepția scatterului. Este cel mai plătit simbol (coeficienții sunt 10, 100, 1.000 și 10.000). Printre icoanele obișnuite, un portret al unei blonde pe fundalul peisajului orașului are cel mai mare multiplicator. Aceasta multiplică pariul liniar cu 3, 30, 300 sau 1.000. Celelalte simboluri au următorii coeficienți:

  • O blonda cu un laptop – 20, 100 și 500
  • O fată cu un pahar – 15, 50 și 300
  • O bruneta cu o pungă de cumpărături albastră – 10, 40 și 200
  • O mașină galbenă – 5, 30 și 150
  • O cutie cu inel – 5, 20 și 125
  • O geantă de mână – 3, 15 și 100
  • Un smartphone – 3, 10 și 75

Bonusurile pentru jocul Hot City

În Hot City scatter este o mașină roșie a noilor soții. În orice loc al rolei, se multiplică pariul total cu 1, 5, 50 sau 250. Dacă trei astfel de simboluri apar în timpul unei rotații, jucătorii primesc 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate plățile se înmulțesc cu 3.

Un simbol creat ca un cadou începe un joc bonus. Pentru a accesa aceasta, cel puțin 3 astfel de pictograme trebuie să apară pe role. În runda premiilor, trebuie să ajuți principalul personaj să aleagă o pereche potrivită de pantofi.

Dacă ți-a plăcut Hot City vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.