[social_share_button]

Gold Diggers Online

Gold Diggers

Căutați aur împreună cu doi excavatoriști și obțineți bonusuri! Aruncați bobinele cu ajutorul unui simbol special pentru a crește șansele de a câștiga, obțineți până la 500 de credite pe rotație și bucurați-vă de două jocuri tematice originale. Bucurați-vă de atmosfera gold rush creată de dezvoltatorii pricepuți de la Betsoft.

Regulile jocului Gold Diggers

După ce ați început jocul, veți fi prezentați cu caracteristicile și simbolurile principale ale jocului. Pentru a continua cu rotiri, faceți clic pe Skip. Înainte de a vă roti 5 role la o mină de aur, alegeți pariurile și numărul de linii. Jocul Gold Diggers include 30 de linii active care oferă combinații câștigătoare.

Pentru a le alege numărul, apăsați pe butonul Select Lines. Butonul Bet Per Line controlează câte credite pe linie pe care le pariați. Pentru a roti 5 tamburi și a începe săpa pentru aur, apăsați butonul Spin. Dacă nu vă place sunetul, opriți-l apăsând butonul Sound On / Off din colțul din stânga sus al ecranului.

Câștiguri și bonusuri

În total, jocul Gold Diggers are 11 icoane. Simbolurile fără funcții specifice includ:

  • Doi mineri de aur
  • Asistentul lor blond
  • Lampă
  • Butoi
  • Frunze de aur
  • Alegerea axului
  • Cart

Acestea vă pot aduce 5 până la 500 de credite, iar cel mai plătit simbol este un excavator cu aur roșu cu barbă. Unul dintre simbolurile bonus este dinamita. Prezentat pe orice bobină de 3 sau mai multe ori, explodează pictogramele și părăsește locul pentru apariția de noi simboluri.

Runda Gopher a Dig este declanșată de apariția a 3 sau mai multe simboluri de beaver, permițându-vă să obțineți bonusuri prin simplul clic pe simbolurile corespunzătoare. Runda de premii mai interesantă și profitabilă începe când bobina arată 3 sau mai multe simboluri de publicitate. Trebuie să săpați și să dezvăluiți fâșiile de aur în spatele pietrelor.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.