Four Queens Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Four Queens

Jocul Four Queens este o altă variantă de la Novomatic. Pe 5 rotiri de-a lungul celor 9 linii puteți colecta combinații cu coeficienți de la 2 la 9000. Dispozitivul are câteva caracteristici suplimentare benefice, de exemplu jocul de risc și rotirile gratuite de role.

Cum se joacă Four Queens

Pentru a câștiga în jocul Four Queens, este suficient să colectați pe linia activă un șir de simboluri identice. Numărul lor poate fi de la 2 la 5. Dispozitivul are mai multe butoane pentru a controla numărul de linii de plată active. Toate acestea sunt etichetate Line, cu un indicator numeric. Numărul de pe buton corespunde numărului de linii. Jucătorul are capacitatea de a activa 1, 3, 5, 7 sau 9 linii.

In Four Queens butonul Bet One este utilizat pentru a personaliza suma pariurilor atribuită fiecărei linii. Valoarea sa poate fi cuprinsă între 1 și 100 de credite. Nu există nicio procedură de denominare în joc. Butonul numit Info este folosit pentru a merge la tabela de plăți.

Următoarele butoane sunt de asemenea amplasate pe panoul de control:

pariu maxim – permite jucătorului să facă pariul maxim acceptabil cu o singură apăsare;
pornire automată – începe o serie de rotiri automate;
start – determină mișcările o singură dată.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
SharkyVenetian CarnivalStar Attraction

Jocul de risc

Jocul Four Queens include o rundă pentru dublarea câștigurilor. Acesta poate fi pornit în cazul unei combinații câștigătoare, dacă jucătorul pornește rotirile manual. Pentru a juca un joc de risc, trebuie să apăsați butonul Bet Max sau Bet One. Modul de joc al acestei runde este construit în jurul ghicirii culorii costumului cardului ascuns. Jucătorul trebuie să apese pe Bet Max pentru a indica negru sau Bet One pentru roșu. Dacă alegerea este corectă, ultima victorie este înmulțită cu două.

Simboluri și câștiguri

Portretul unui bărbat este un simbol sălbatic. Această pictogramă înlocuiește restul cu excepția unui set de cărți (caracteristicile sale vor fi explicate mai jos) și au coeficienții cei mai mari: 10, 250, 2500 și 9000. Patru caractere sub formă de costume diferite de cărți au multiplicatori 15, 75 și 250 . De asemenea sunt folosite în joc pictogramele de carduri cu următorii coeficienți:

    А, К-10, 50, 125;
    Q, J – 5, 25, 100.

Bonusurile jocului

Imaginea unui teanc de cărți este folosită ca scatter. Dacă acest simbol pică oriunde în bobine în valoare de cel puțin 3, atunci pariul total este înmulțit cu un factor de 2, 5, 20 sau 500. Când apar 3, 4 sau 5 împrăștieri, jucătorul primește acces la principala caracteristică a premiului dispozitivului: rotiri gratuite.

Dacă ți-a plăcut Four Queens vă recomandăm să încerci și Book of Ra 6.

Game Stats

133 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top