[social_share_button]

Four Queens Online

Four Queens

Jocul Four Queens este o altă variantă de la Novomatic. Pe 5 rotiri de-a lungul celor 9 linii puteți colecta combinații cu coeficienți de la 2 la 9000. Dispozitivul are câteva caracteristici suplimentare benefice, de exemplu jocul de risc și rotirile gratuite de role.

Cum se joacă Four Queens

Pentru a câștiga în jocul Four Queens, este suficient să colectați pe linia activă un șir de simboluri identice. Numărul lor poate fi de la 2 la 5. Dispozitivul are mai multe butoane pentru a controla numărul de linii de plată active. Toate acestea sunt etichetate Line, cu un indicator numeric. Numărul de pe buton corespunde numărului de linii. Jucătorul are capacitatea de a activa 1, 3, 5, 7 sau 9 linii.

In Four Queens butonul Bet One este utilizat pentru a personaliza suma pariurilor atribuită fiecărei linii. Valoarea sa poate fi cuprinsă între 1 și 100 de credite. Nu există nicio procedură de denominare în joc. Butonul numit Info este folosit pentru a merge la tabela de plăți.

Următoarele butoane sunt de asemenea amplasate pe panoul de control:

pariu maxim – permite jucătorului să facă pariul maxim acceptabil cu o singură apăsare;
pornire automată – începe o serie de rotiri automate;
start – determină mișcările o singură dată.

Jocul de risc

Jocul Four Queens include o rundă pentru dublarea câștigurilor. Acesta poate fi pornit în cazul unei combinații câștigătoare, dacă jucătorul pornește rotirile manual. Pentru a juca un joc de risc, trebuie să apăsați butonul Bet Max sau Bet One. Modul de joc al acestei runde este construit în jurul ghicirii culorii costumului cardului ascuns. Jucătorul trebuie să apese pe Bet Max pentru a indica negru sau Bet One pentru roșu. Dacă alegerea este corectă, ultima victorie este înmulțită cu două.

Simboluri și câștiguri

Portretul unui bărbat este un simbol sălbatic. Această pictogramă înlocuiește restul cu excepția unui set de cărți (caracteristicile sale vor fi explicate mai jos) și au coeficienții cei mai mari: 10, 250, 2500 și 9000. Patru caractere sub formă de costume diferite de cărți au multiplicatori 15, 75 și 250 . De asemenea sunt folosite în joc pictogramele de carduri cu următorii coeficienți:

    А, К-10, 50, 125;
    Q, J – 5, 25, 100.

Bonusurile jocului

Imaginea unui teanc de cărți este folosită ca scatter. Dacă acest simbol pică oriunde în bobine în valoare de cel puțin 3, atunci pariul total este înmulțit cu un factor de 2, 5, 20 sau 500. Când apar 3, 4 sau 5 împrăștieri, jucătorul primește acces la principala caracteristică a premiului dispozitivului: rotiri gratuite.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.