Flamenco Roses Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Flamenco Roses

Jocul Flamenco Roses vă invită să vă scufundați în atmosfera fierbinte a dansurilor spaniole. Jocul de pacanele online gratis de la Novomatic este echipat cu 5 role și 10 linii active reglabile. Acesta include un joc de risc, un simbol sălbatic și o risipă. Plata maximă posibilă pentru o rotire în jocul principal are coeficientul de 1000.

Regulile jocului Flamenco Roses

Pentru a câștiga in jocul Flamenco Roses, un jucător trebuie să colecteze două-cinci simboluri pe o singură linie activă de plată. Numărul lor poate fi de la 1 la 10 și poate fi setat în meniul Liniile. Puteți ajusta pariul pe linie utilizând elementul de control Bet / Line. Valoarea sa poate fi în intervalul de la 1 la 100.

Dacă un jucător este gata să meargă la rotiri, poate apăsa unul dintre butoanele disponibile la serviciul său:

  Spin – începeți rotirile într-un mod manual;
  Autoplay – activați modul automat.

Puteți accesa tabelul de plăți făcând clic pe butonul Paytable.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Mighty TridentGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensShooting StarsInferno

Joc de risc – Flamenco Roses

Este posibil să introduceți un joc de risc după o rotire plătită sau după ce ați terminat o serie de rotiri gratuite. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să utilizeze butonul Gamble. Făcând clic pe acesta, un jucător se mută pe un ecran separat care afișează un card cu fața în jos. Pentru a dubla ultima victorie, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului său.

Câștiguri și bonusuri

Un portret al unui om spaniol este folosit ca simbol sălbatic. Este capabil să înlocuiască toate pictogramele lipsă, cu excepția celei scatter, pentru a obține o combinație de premii. Același simbol are coeficienții cei mai mari: 10, 50, 200 și 1000. Scatterul este realizat sub forma unui trandafir și înmulțește pariul total cu 5, 20 sau 50 de ori. Aceasta aduce plățile chiar și atunci când cade în afara liniilor active.

Există 10 simboluri obișnuite în jocul Flamenco Roses. Mai jos găsiți coeficienții de plată pentru combinațiile lor:

  Femeie spaniolă – 20, 150, 500;
  brățară, colier – 15, 100, 300;
  chitara, palarie – 10, 50, 200;
  A, K-10, 30, 150;
  Q, J, 10 – 5, 20, 100.

Dacă 3, 4 sau 5 împrăștieri scapă în orice loc de pe role în timpul jocului de pacanele Flamenco Roses, funcția principală a premiului devine activată. În timpul acestuia, un jucător poate roti tamburul de 11 ori complet gratuit. Pe parcursul rotirilor gratuite, simbolurile sălbatice se fixează pe terenul de joc, ceea ce sporește probabilitatea câștigului mare.

Dacă ți-a plăcut Flamenco Roses vă recomandăm să încerci și Shining Crown.

Game Stats

160 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top