[social_share_button]

Flamenco Roses Online

Flamenco Roses

Jocul Flamenco Roses vă invită să vă scufundați în atmosfera fierbinte a dansurilor spaniole. Jocul de pacanele online gratis de la Novomatic este echipat cu 5 role și 10 linii active reglabile. Acesta include un joc de risc, un simbol sălbatic și o risipă. Plata maximă posibilă pentru o rotire în jocul principal are coeficientul de 1000.

Regulile jocului Flamenco Roses

Pentru a câștiga in jocul Flamenco Roses, un jucător trebuie să colecteze două-cinci simboluri pe o singură linie activă de plată. Numărul lor poate fi de la 1 la 10 și poate fi setat în meniul Liniile. Puteți ajusta pariul pe linie utilizând elementul de control Bet / Line. Valoarea sa poate fi în intervalul de la 1 la 100.

Dacă un jucător este gata să meargă la rotiri, poate apăsa unul dintre butoanele disponibile la serviciul său:

  Spin – începeți rotirile într-un mod manual;
  Autoplay – activați modul automat.

Puteți accesa tabelul de plăți făcând clic pe butonul Paytable.

Joc de risc – Flamenco Roses

Este posibil să introduceți un joc de risc după o rotire plătită sau după ce ați terminat o serie de rotiri gratuite. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să utilizeze butonul Gamble. Făcând clic pe acesta, un jucător se mută pe un ecran separat care afișează un card cu fața în jos. Pentru a dubla ultima victorie, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului său.

Câștiguri și bonusuri

Un portret al unui om spaniol este folosit ca simbol sălbatic. Este capabil să înlocuiască toate pictogramele lipsă, cu excepția celei scatter, pentru a obține o combinație de premii. Același simbol are coeficienții cei mai mari: 10, 50, 200 și 1000. Scatterul este realizat sub forma unui trandafir și înmulțește pariul total cu 5, 20 sau 50 de ori. Aceasta aduce plățile chiar și atunci când cade în afara liniilor active.

Există 10 simboluri obișnuite în jocul Flamenco Roses. Mai jos găsiți coeficienții de plată pentru combinațiile lor:

  Femeie spaniolă – 20, 150, 500;
  brățară, colier – 15, 100, 300;
  chitara, palarie – 10, 50, 200;
  A, K-10, 30, 150;
  Q, J, 10 – 5, 20, 100.

Dacă 3, 4 sau 5 împrăștieri scapă în orice loc de pe role în timpul jocului de pacanele Flamenco Roses, funcția principală a premiului devine activată. În timpul acestuia, un jucător poate roti tamburul de 11 ori complet gratuit. Pe parcursul rotirilor gratuite, simbolurile sălbatice se fixează pe terenul de joc, ceea ce sporește probabilitatea câștigului mare.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.