[social_share_button]

Cash Runner Online

Cash Runner

Jocul Cash Runner este șansa dvs. de a participa la o cursă extraordinară pentru jackpot. Fiecare rotire a celor 5 role în acest joc de pacanele de la Novomatic vă poate aduce coeficienți de până la 2000. Câștigurile pot fi colectate cu o frecvență de invidiat, deoarece dispozitivul are un scatter și un simbol sălbatic. O funcție de joc de risc este oferită special pentru cei mai îndrăzneți și cei mai exigenți jucători.

Regulile jocului Cash Runner

Dintre numeroasele avantaje ale jocului de pacanele Cash Runner, nu putem uita de o gamă largă de linii. În timpul fiecărei rotiri, un jucător poate activa până la 50 de direcții. Numărul lor este selectat utilizând meniul Linie. Are butoanele „-” și „+”, care vă permit să specificați suma exactă. Dimensiunea pariului de linie este aleasă în conformitate cu același principiu și poate fi de la 1 la 100 de credite. Această setare este ajustată în meniul Bet / Line.

Jocul Cash Runner are o secțiune de referință detaliată. Puteți obține următoarele informații în el:

  • Sumele finale de plată bazate pe pariul făcut;
  • Imagini schematice ale lanțurilor câștigătoare;
  • Regulile de bază ale jocului.

Această secțiune apare pe ecran după ce apăsați tasta Paytable. Puteți începe o rundă în jocul principal apăsând pe butonul Start (modul manual) sau pe Autoplay (modul automat). Pentru a obține un câștig, un utilizator trebuie să colecteze pur și simplu 3, 4 sau 5 imagini identice pe linia activă.

Joc de risc

Chiar dacă jocul Cash Runner aduce un câștig insuficient, există o șansă să multiplicați plățile în jocul de risc. Pentru a activa această funcție după runda câștigătoare, trebuie să faceți clic pe butonul Gamble. Ecranul va afișa o carte în jos. Întregul câștig pentru ultima rotire este folosit ca pariu. Acesta poate fi dublat prin ghicitul culorii costumului de la dealer. Jocul de risc oferă două rezultate posibile:

  • Culoarea este ghicit, câștigul este dublat, iar runda poate fi continuată.
  • Se selectează culoarea greșită, suma câștigată este pierdută și jocul de risc se oprește.

Pentru a obține câștigurile curente și a reveni la rotiri, trebuie să apăsați tasta Collect. Site-ul nostru oferă tuturor posibilitatea de a stăpâni subtilitățile jocului de risc în modul demonstrativ gratuit și fără înregistrare.

Câștiguri și bonusuri

În Cash Runner, există un simbol sălbatic sub forma unui căciulă de clovn. Apare numai pe tamburul central și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția simbolului scatter. Simbolul sălbatic nu formează combinații independente plătite și nu are propriile coeficienți de plată a premiilor. Scatterul jocului Cash Runner este un semn de dolar. Numai acest simbol nu depinde de linii de plată. Dacă 3, 4 sau 5 astfel de pictograme apar pe role în orice loc, un jucător va câștiga un câștig în suma pariului total înmulțită cu 2, 20 și respectiv 500 de ori.

Cea mai bine plătită imagine este un clopot, care are coeficienții de 100, 500 și 2000. Un alt simbol obișnuit scump al jocului de pacanele Cash Runner este imaginea cu 77777. Numărul norocos va încânta jucătorul cu câștiguri în suma pariului de linie înmulțită cu 75, 200 și 500 de ori. Inscripțiile BAR pe fundaluri verzi și gri au multiplicatori de 50, 150 și 300. Simbolurile rămase sunt realizate în stil clasic. Acestea sunt reprezentate de fructe suculente cu următorii coeficienți:

  • Pepene verde, Struguri – 25, 100, 200;
  • Lămâie, Cireșe – 15, 75, 150.

Dacă ți-a plăcut Cash Runner vă recomandăm să încerci și 40 Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.