[social_share_button]

Beetle Mania Online

Beetle Mania

Beetle Mania este creat unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltări de jocuri ca la aparate Novomatic. Acesta este un joc distractiv și generos dedicat vieții insectelor. Jocul folosește 5 role cu 9 linii de plată reglabile. Rata maximă de câștig pentru o singură rotire este de 5000. Dispozitivul este gata să recompenseze cei mai de succes jucători cu rotiri gratuite ale rolelor. De asemenea, mașina oferă un joc de risc, prin care combinațiile câștigătoare pot aduce și mai multe plăți generoase.

Cum se joacă în Beetle Mania

Înainte de a începe jocul Beetle Mania, jucătorul trebuie să personalizeze două setări de bază:

numărul de linii active (ajustabile prin butoanele Line și pot face 1, 3, 5, 7 sau 9)
mărimea ratei liniare (gestionată de butonul Bet One și poate fi de la 1 la 100 de credite).
mărimea pariului de linie (gestionat de butonul Bet One și poate fi de la 1 la 100 de credite).

Pariul selectat de către jucător este înmulțit automat cu numărul de linii active în timpul rotirii. Suma rezultată este retrasă din soldul contului la începutul fiecărei runde plătite. Soldul este afișat în celula de credit. Dacă jucătorul preferă să joace la pariul maxim, el sau ea poate face cel mai mare pariu disponibil printr-o singură apasare pe butonul Bet Max. Dacă toate liniile de plată sunt active, această valoare este de 900 de credite.

Jocul are două moduri de control:

Manual. Fiecare rotire este pornită individual prin apăsarea butonului Start.
Automat. O serie de rotiri începe după apăsarea butonului Auto Start.

Trebuie avut în vedere faptul că lansarea unui joc de risc nu este disponibilă în modul de control automat. Butonul Info deschide tabela de plăți.

Joc de risc

Pentru a activa jocul de risc după ce combinația câștigătoare este trasă în modul principal, trebuie să apăsați butonul Bet Max sau Bet One. Jucătorii vor vedea o carte în fața lor. Se află în așa fel încât nu este posibil să se cunoască rangul său. Pentru a dubla ultimul câștig, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cardului. Dacă jucătorul reușește cu această sarcină, el poate continua jocul de risc. În caz de eroare, suma câștigului pentru ultima rotire este anulată. Pentru a opri runda și pentru a câștiga câștigul, apăsați butonul Start.

Simboluri și câștiguri

Albina este cea mai scumpă pictogramă din jocul Beetle Mania. Coeficienții câștigurilor premiului pentru această pictogramă fac 10, 80, 1000, 5000. Acesta este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte poze folosite în joc, cu excepția gărgăriței și notei muzicale. Icoanele standard oferă următorii multiplicatori ai unui pariu de linie:

melc – 5, 30, 200, 1000;
fluture – 5, 25, 100, 500;
omidă – 5, 15, 65, 250;
А, К-10, 40, 200;
Q, J, 10 – 5, 20, 100.

Caracteristicile Bonus

În jocul de pacanele Beetle Mania, există o risipă sub forma unei note muzicale. Dacă un astfel de simbol apare în suma începând cu 3 în orice loc al rolei, pariul total este înmulțit cu coeficientul corespunzător. Coeficientul este 2, 15 și 50 pentru simbolurile scatter 3, 4 și 5, în mod corespunzător. În plus, cu cel puțin trei împrăștieri sub forma unei note în timpul unui joc în Beetle Mania, jucătorul primește 10 rotiri gratuite. În timpul acestor runde, în câmpul de joc apare o pictogramă de bonus suplimentară, sub forma unei benedictale. Aceasta dublează câștigurile.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.