[social_share_button]

Barbary Coast Online

Barbary Coast

Porturile pirate sunt proiectate de aproape fiecare producător de software pentru jocuri de noroc, însă Betsoft a luat acest concept la un nivel cu totul nou. Jocul Barbary Coast oferă câștiguri de până la 300 de credite pe rotație și cinci caracteristici bonus, dintre care două jocuri tematice sunt activate pe ecranul secund.

Regulile jocului Barbary Coast

Acest joc are un design tridimensional tipic jocurilor BetSoft:

  • Cinci role
  • 30 de linii de plată
  • Panou de control convenabil

Trei butoane de bază sunt proiectate sub formă de butoaie. Pentru a seta numărul de linii de plată, utilizați butonul Select Lines. Butonul Bet Per Line controlează numărul de credite pe care le pariați (1 până la 5), ​​cu intervalul de pariere de la 0,02 la 0,50.

Există trei moduri de rotire:

  • Manual cu setările selectate (Spin)
  • Automatic (Autoplay)
  • O singură rotire cu pariul maxim (Max Bet)

Un clic pe pictograma View Pays din colțul din dreapta sus al ecranului deschide un panou care enumeră câștigurile pe care fiecare simbol le poate câștiga și descrie caracteristicile premiului principal. Numărul minim de pictograme identice dintr-o combinație câștigătoare este întotdeauna trei și nu depinde de plată.

Bonusuri și simboluri

Pictograma Dame este cel mai plătit simbol al jocului pentru Coasta Barbary, care vă poate aduce câștiguri până la 300 de credite. Simbolul Jolly Walker și simbolul Treasure Chest vă pot aduce câștiguri cu până la 250 multiplicatori. Alte pictograme tematice includ Compass, Cannon, Map, Coins de aur și altele și vă pot aduce câștiguri înmulțite cu 10 până la 250.

Trei simboluri de papagali prezente pe role în orice poziție acționează ca niște împrăștieri și declanșează rotiri gratuite. Simbolul Cann prezent pe tamburul central transformă toate celelalte icoane în sălbăticie. Când aterizați trei simboluri Ben Sawyer, activați runda Click Me, de unde faceți clic pe fiecare pictogramă pentru a obține credite instantanee

Una dintre rundele din al doilea ecran dezvăluie un concurs de băut și este activat de trei simboluri Grog prezente pe linia activă. Cel de-al doilea este runda Black Beard Fight declanșată de trei sau mai multe simboluri Black Beard.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.