[social_share_button]

Anaconda Wild Online

Anaconda Wild

Jocul Anaconda Wild este un joc nou de la Playtech, care vă duce adânc în junglă în timpul vechilor azteci. Probabil că vă gândiți că sună familiar și că aveți dreptate, tema aztecă a fost folosită pe scară largă pentru multe jocuri de noroc, dar dacă este făcută bine și combinată cu caracteristici frumoase, nu trebuie să însemne că jocul în sine este rău.

Designul de aici este de fapt foarte bun. Este simplu, dar cu o grafică foarte bună. O altă caracteristică este setarea de 6 tamburi x 4 role cu 50 de linii de câștig. Acest lucru este mai mult decât vedem de obicei și face o schimbare plăcută. RTP se ridică la 95,48%, ceea ce este foarte standard, deci nu prea avem de spus despre asta. Pentru a juca acest joc este foarte simplu, cum v-ați aștepta. Trebuie doar să rotiți rolele pentru a obține o combinație câștigătoare de la stânga la dreapta utilizând simbolurile de bază. Acestea sunt listate după cum urmează, ordonate în ordine crescătoare pe baza valorii lor:

  • Trifoi, Inimă roșie, Romb și Inimă neagră (cea mai mică valoare)
  • Inel sau Pumnal
  • Simbolul ciudat sau Cupa
  • Cufăr
  • Regină
  • Wild (cea mai mare valoare)

Bonusuri și caracteristici – Anaconda Wild

Simbolul Wild în acest joc este destul de important, atât de important de fapt că există două dintre ele. Ambele servesc funcția sălbatică de bază de a înlocui toate celelalte simboluri într-o combinație câștigătoare și, desigur, sunt simbolurile cele mai mari din joc. Cu toate acestea, simbolul Wild mai mare este folosit pentru a declanșa caracteristica Anaconda Wild Respins, așa cum voi explica acum.

Anaconda Wild Respins Feature. Dacă simbolul Wild intră oriunde pe role, această caracteristică este declanșată. La fiecare rotire, un simbol de șarpe se va deplasa în jurul ecranului de pe simbolul Sălbatic și va lăsa simboluri Wild suplimentare în calea sa. Va continua să facă acest lucru până când va reveni la simbolul original Wild. Mișcarea pe care o face șarpele este aleatoare, astfel încât să puteți transforma întregul ecran Wild, care vă va oferi o plată masivă. Cu toate acestea, în realitate, este puțin probabil să se întâmple, dar puteți obține o recompensă decentă.

Dacă ți-a plăcut Anaconda Wild vă recomandăm să încerci și Shining Crown.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.