[social_share_button]

Age of Privateers Online

Age of Privateers

Jocul Age of Privateers este un joc din categoria jocuri de noroc gratis, dedicat temei marine. Acesta este un joc de aventură de la Novomatic, care vă invită să mergeți într-o călătorie pentru câștiguri generoase cu echipajul unei nave de tâlhărie. Banditul cu o singură armată oferă colecții de combinații pe 5 role cu 50 de linii de plată reglabile.

Jocul Age of Privateers are multe caracteristici profitabile. Există un jackpot, care poate fi câștigat de fiecare jucător. Printre icoane, există un scatter și un simbol sălbatic, iar la sfârșitul rotirii câștigătoare, există posibilitatea de a începe un joc de risc. Lista de caracteristici bonus include, de asemenea, 12 rotiri gratuite cu multiplicarea tuturor câștigurilor cu 4.

Regulile jocului Age of Privateers

Puteți utiliza între 1 și 50 de linii de plată în timpul rotirii. Numărul lor este selectat în meniul Linie. Suma pariurilor pentru fiecare dintre direcțiile active poate fi de la 1 la 100 de credite și este setată utilizând comanda Bet / Line. Cel mai mare pariu este de 5.000 de credite. Panoul de control are, de asemenea, următoarele butoane pentru a controla jocul:

  • Start – începe o rotire
  • Gamble – lansează jocul de risc
  • Paytable – deschide tabelul de plăți
  • Autoplay – comută jocul în modul automat

Combinațiile câștigătoare sunt cele care conțin 2 până la 5 simboluri identice.

 Joc de risc

Butonul Gamble din jocul Age of Privateers poate fi utilizat numai după generarea combinației câștigătoare. În jocul de risc, pe ecran apare cartea dealerului. Acesta este întins cu capul în jos și nu-i puteți vedea costumul. Trebuie să alegeți una dintre culorile – roșu sau negru. Apoi, cardul este întors. Dacă ați ghicit corect culoarea cardului, ultima victorie este dublată și jocul poate fi continuat. Dacă ghiciți greșit, pierdeți banii pe care îi pariați.

Simboluri și câștiguri

Simbolul sălbatic este portretul căpitanului. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatterului, și are coeficienții de 10, 100 și 500. Simbolul scatter este o pictogramă specială, care se face sub formă de cârma unui vas. Restul simbolurilor au următorii multiplicatori:

  • Fata – 2, 8, 40 și 200
  • Navă, Busolă – 6, 30 și 150
  • Butoaie, Monede – 5, 20 și 120
  • A, K – 4, 15 și 60
  • Q, J, 10 – 10, 40 și 125

Bonusuri

Dacă învârtirea bobinelor sa încheiat cu generarea a 3, 4 sau 5 împrăștieri oriunde pe câmpul de joc, pariul total este înmulțit cu 2, 10 sau 50, respectiv. Aceeași pictogramă vă poate aduce rotiri gratuite. Pentru a face acest lucru, ar trebui să apară pe ecran cel puțin 3 scuturi. După aceasta, vor fi lansate 12 rotiri gratuite, în care toate câștigurile vor fi multiplicate cu 4.

Dacă ți-a plăcut Age of Privateers vă recomandăm să încerci și 40 Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.