[social_share_button]

Supreme Hot Online

Supreme Hot

Jocul Supreme Hot a fost dezvoltat de EGT în stilul clasic. Are 3 role și 27 de direcții de-a lungul cărora pot fi construite combinațiile câștigătoare. Fiecare rotire poate completa contul jucătorului cu până la 1000 de credite. Acest lucru nu este în nici un caz limita, deoarece există un jackpot progresiv în joc.

Regulile jocului Hot Supreme

În jocul Supreme Hot există doar o setare reglabilă – mărimea pariului total. Acesta poate fi de la 1 la 10 credite. Pentru a o regla un jucător trebuie să meargă la meniul care se deschide cu ajutorul butonului de viteze. Spinarea rolelor poate fi pornită cu o cheie care are o săgeată circulară pe ea. Dacă, după o rotire câștigătoare, apare un buton cu cuvântul x2, înseamnă că un utilizator poate trece la jocul de risc. În această rundă, se poate dubla ultima victorie. Pentru a face acest lucru, este suficient să ghiciți culoarea costumului.

Câștiguri și bonusuri

Combinațiile câștigătoare se formează cu 3 icoane identice. Cel mai scump simbol este cel de-al șapte. Acesta aduce până la 1000 de credite. Plățile pentru pictograma BAR sunt de până la 400. Alte icoane la pariul maxim oferă următoarele câștiguri:

o stea, un clopot – 200;
un semn de dolar, fructe – 100.

În jocul Supreme Hot, există o funcție de multiplicare suplimentară a câștigurilor. Dacă oricare dintre pictogramele scapă pe toate celulele, toate combinațiile pentru aceasta sunt plătite în dimensiunea dublă. În joc, nu există nici un simbol sălbatic, o scatter sau rotiri gratuite.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.