[social_share_button]

Roaring Forties Online

Roaring Forties

Jocul de pacanele online cu șeptari Roaring Forties este un joc retro cu cinci role. Puteți colecta combinații câștigătoare pe 40 de linii. Jocul de pacanele are un simbol sălbatic care poate completa combinațiile câștigătoare prin înlocuirea celor mai multe alte pictograme pentru a le forma. Simbolul scatter poate multiplica mărimea pariului total de până la 500 de ori, indiferent de poziția sa pe role.

Regulile jocului Roaring Forties Online

Puteți activa între 1 și 40 de linii de câștig atunci când jucați Roaring Forties. Utilizați meniul Linie pentru a modifica numărul de linii active. Dimensiunea pariului pentru fiecare linie activă poate varia între 1 și 100 de credite. Pentru a introduce suma exactă pe care doriți să o pariați pe linie, utilizați meniul Bet / Line. De asemenea, puteți găsi următoarele butoane în panoul de control al jocului:

  • Paytable – utilizați-o pentru a afișa secțiunea de informații
  • Autoplay – utilizați-l pentru a activa modul automat de joc
  • Gamble – utilizați-l pentru a lansa jocul de risc (rețineți că acest buton este disponibil numai după o rotire reușită)
  • Start – utilizați-l pentru a lansa o singură rotire în modul manual

Combinațiile câștigătoare sunt formate din trei, patru sau cinci pictograme identice. Singura excepție de la această regulă este simbolul numărul șapte, deoarece este suficient să colectăm două astfel de simboluri pentru o combinație câștigătoare. Nu există rotiri gratuite sau runde bonus în acest joc.

Joc de risc – Roaring Forties

În jocul Roaring Forties veți avea șansa să vă multiplicați câștigurile după o rotire reușită în modul principal de joc. Odată ce ați lansat jocul de risc, veți vedea o carte de joc situată cu fața în jos afișată pe terenul de joc. Puteți să vă dublezi câștigul anterior, ghicind corect culoarea cardului. Apăsați butonul Roșu sau Negru pentru a face o estimare corespunzătoare. Dacă alegeți culoarea greșită, veți pierde câștigul anterior și veți reveni la modul principal al jocului. Cu toate acestea, dacă aprecierea dvs. se dovedește a fi corectă, veți obține dublarea plății dvs. și veți putea continua să jucați jocul cu risc. Dacă nu mai doriți să riscați și preferați să colectați câștigurile curente, apăsați butonul Colectare (firește, această opțiune este disponibilă numai până când nu  ghiciți greșit).

Simboluri și plăti

În Roaring Forties simbolul sălbatic este o icoană pe care este scris „Wild”. Această pictogramă nu formează combinații câștigătoare pe cont propriu, dar poate fi utilizată pentru a înlocui alte simboluri, cu excepția celor de tip scatter, pentru a forma combinații câștigătoare care nu ar fi fost posibile altfel. datorită acestei caracteristici speciale, veți obține posibilitatea de a colecta plăți mult mai des decât ați avea fără simbolul sălbatic. Pictograma stea este simbolul scatter în acest joc. Acesta va multiplica mărimea pariului total de 2, 20 sau 500 de ori, indiferent de poziția sa pe role.

Cel mai profitabil simbol al acestui joc este icoana cu numărul norocos șapte. Aceasta vă mări pariul pe dimensiunea liniei cu 4, 60, 200 sau 1000 de ori. Pictograma clopotului este, de asemenea, destul de profitabilă, cu coeficienți de 40, 100 și 300. Icoanele de struguri și pepene verde vă vor multiplica mărimea pariului cu 20, 80 sau 200. Toate celelalte icoane (portocale, lămâi, prune, cireșe) au coeficienți de 8, 40 și 100.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.