[social_share_button]

Hot Target Online

Hot Target

Hot Target este un joc clasic de pacanele online. Acesta este proiectat de Novomatic și vă permite să câștigați sumele cu coeficienți de până la 5000 pe rotație. Odată cu rotirile standard, jucătorul poate aprecia alte caracteristici. Unul dintre ele este jocul de risc, permițând multiplicarea ultimei victorii cu un factor de două sau mai multe. Jucătorii pot obține câștiguri pentru combinații de cel puțin două simboluri identice. De asemenea, jucătorii pot obține rotiri gratuite ale rolelor.

Cum se joacă Hot Target?

În jocul Hot Target există mai multe butoane care pot schimba numărul de linii de câștig active. Aceste butoane sunt etichetate cu cuvântul Line și o cifră care corespunde numărului de linii active. Acesta poate fi 1, 3, 5, 7 sau 9. Puteți controla valoarea pariului de linie utilizând butonul Bet One. Vă permite să pariați pe fiecare dintre liniile de la 1 la 100 de credite. Restul butoanelor sunt descrise mai jos:

  info – deschiderea mesei de plată;
  pariu maxim – activarea pariului maxim;
  pornire automată – transfer de control al rotirilor în modul automat;
  start – lansarea unei singure rotiri.

Joc de risc

Jocul Hot Target poate să-i mulțumească pe jucători cu caracteristica jocului de risc. Pentru a trece la această rundă, trebuie îndeplinite mai multe condiții:

  sistemul de control al jocului trebuie să fie în modul manual;
  combinația câștigătoare trebuie să fie desenată pe role;
  dacă este lansată o rundă de rotiri gratuite, jocul de risc poate fi activat numai după ultima rotire gratuită, cu condiția ca cel puțin una dintre rotirile gratuite să fi fost una câștigătoare.

Pentru a trece la o rundă de joc de risc, trebuie să apăsați butonul Bet Max sau Bet One. Jucătorul va avea o procedură pentru a ghici culoarea carți ascunse. Controlul este exercitat în conformitate cu următorul principiu: butonul Bet Max este apăsat pentru a indica culoarea neagră, iar butonul Bet One este apăsat pentru a selecta roșu.

Simboluri și câștiguri

Jokerul este una dintre principalele pictograme ale jocului Hot Target. Acesta este un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția imaginilor stea și țintă. Coeficienții pentru combinații care includ jokerul sunt 10, 80, 1000 și 5000. Mai jos sunt menționați multiplicatorii pentru simbolurile standard:

  inscripție triplă BAR – 5, 30, 200, 1000;
  inscripție dublă BAR – 5, 25, 100, 500;
  inscripție singulară BAR – 5, 15, 65, 250;
  pepene verde, clopot – 10, 40, 200;
  cireș, lămâie, portocaliu – 5, 20, 100.

Bonusurile jocului

Steaua este un simbol al răspândirii jocului „Hot Target”. Se plătește indiferent de linia activă și înmulțește pariul total. Dacă pe role apar 3 astfel de pictograme, jucătorul primește 10 rotiri gratuite. De fiecare dată în timpul unei rotiri gratuite când pictograma țintă apare pe câmpul de joc, câștigurile sunt dublate.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.