[social_share_button]

Golden Sevens Online

Golden Sevens

Jocul Golden Sevens este o combinație de succes a unei teme clasice, grafică modernă de înaltă calitate și câștiguri mari. Jocul a fost dezvoltat de Novomatic și vă permite să utilizați 5 role cu 20 de linii de plată reglabile. Dispozitivul are cele mai simple reguli. Cel mai mare coeficient pentru o rotire obișnuită este 5000. În plus, există în joc un jackpot și un joc de risc.

Regulile jocului Golden Sevens

În jocul de pacanele Golden Sevens, se folosesc următorii parametri:

  • de la 1 la 20 de linii pe rotație (meniul Linie);
  • pariați de la 1 la 100 de credite pe fiecare linie activă (meniul Bet / Linie);
  • pariul maxim total pe rotație este de 2000 de credite.

Pentru a merge la rotiri, trebuie să apăsați fie butonul Start, fie tasta Autoplay. Primul element pornește runda într-un mod manual, iar al doilea – într-un mod automat. Jocul de dublare nu este disponibil în format autospin. Butonul Paytable este utilizat pentru a afișa tabelul de plăți. Combinațiile sunt considerate câștigurile când includ 3, 4 sau 5 simboluri identice (2, 3, 4 sau 5 pentru pictograma cireșei). În joc, nu există runde de bonus și rotiri gratuite.

Joc de risc

Combinațiile cu plăți mici în jocul Golden Sevens pot deveni mai profitabile. În acest scop este prevăzută o funcție de joc cu risc. Acesta este activat după obținerea unei câștigări cu ajutorul butonului Gamble. În această rundă, regulile se schimbă. În loc de bobine, pe ecran apare o carte cu fața în jos. Costumul lui este necunoscut. Două taste sunt adăugate la panoul de control:

  • Roșu.
  • Negru.

Trebuie să faceți clic pe una dintre ele. După aceea, cardul este răsturnat. Dacă culoarea se potrivește cu cea selectată, ultima câștigare este dublată. În acest caz, puteți continua jocul de risc. După prima greșeală, suma actuală este pierdută, iar runda se încheie.

Câștiguri și bonusuri

Similar cu majoritatea dispozitivelor din acest gen, 77777 este cel mai scump simbol. El are coeficienți de 250, 2500 și 5000 și, de asemenea, în anumite condiții, vă permite să câștigați jackpotul. Pictogramele rămase au următorii multiplicatori:

  • Clopot – 25, 125, 750;
  • Cireșe – 2, 25, 125, 750;
  • Portocale, Pepene verde – 20, 100, 400;
  • Mere, Prune – 15, 75, 250.

Dacă ți-a plăcut Golden Sevens vă recomandăm să încerci și Steam Tower.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.