[social_share_button]

Extra Stars Online

Extra Stars

Extra Stars este o versiune din 2015 disponibilă pe toate cazinourile online acceptate de EGT . Acest joc de pacanele online cu simboluri de fructe este o alegere perfectă pentru toți entuziaștii și jucătorii clasici de cazino online.

Acest joc Extra Stars este un joc cu 5 tambururi și 10 linii de plată disponibil pentru a juca gratuit și pentru bani reali pe toate platformele și dispozitivele. Este un joc de variante medii care oferă 20.000 de monede pentru suma maximă de jackpot.

EGT a făcut jocul și mai interesant, încorporând însă un jackpot misterios progresiv, care vă va ajuta să vă mariti castigurile.

Cum se joaca Extra Stars?

Un set de cinci role și trei rânduri este populat de simbolurile Las Vegas vechi, care includ lămâi, portocale, plumb, cireșe, banane, pepene verde și struguri. Completarea ofertei include și 7-uri și Stele, care sunt simboluri speciale în acest joc.

Comenzile jocului sunt situate în mod adecvat și discret sub bobine, în timp ce contorul de jackpot progresiv este plasat deasupra grilajului de joc, ca o reamintire a ceea ce vă lipsesc și ce ar putea fi a ta.

Acțiunea începe odată ce un jucător dă clic pe oricare dintre butoanele de valoare a pariurilor – care sunt prezentate în valori începând de la 10, peste 20, 50 și 100 până la 200 pentru pariul maxim. Stelutele suplimentare vă vor recompensa cel puțin trei simboluri de potrivire în oricare dintre cele zece linii de plată reglabile.

Caracteristici joc

Wild + Respin – Steaua sălbatică este simbolul pe care îl veți dori să îl jucați atunci când jucați extraterele de la EGT. Acesta va apărea numai pe rolele 2, 3 și 4 și se va extinde instantaneu pentru a completa o întreagă rolă, care va crește semnificativ posibilitățile câștigătoare. Steaua sălbatică va acorda, de asemenea, o respinșare care este o răsucire curată pe teren, știind că Wild Reel va rămâne în locul său pe durata acestei rotiri gratuite.

Gamble Feature – Orice victorie mai mică de 7.000 de monede va fi supusă caracteristicii Gamble. Această opțiune particulară devine destul de populară în sloturi, deoarece permite jucătorilor să își dubleze câștigarea pe orice rotire dată printr-un simplu joc de cărți ascunse. Jucătorii vor fi îndemnați să aleagă între culoarea roșie și cea neagră, sperând să câștige o victorie de 2x și temându-se de o alegere greșită, care îi va face să piardă toate câștigurile.

Bonus Progressive Jackpot – un Jackpot mister patru niveluri a devenit EGT incluziune marcă înregistrată a târziu. Marcat cu costum de carte diferit, acest bonus progresiv vine în diferite valori de nivel cu pică fiind cea mai mare. Acest bonus mister este declanșat la întâmplare, după ce un jucător a colectat premiul pe orice rotire câștigătoare dată. Noul ecran din joc va apărea cu 12 cărți orientate în jos.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.