[social_share_button]

5 Dazzling Hot Online

5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este noul joc de pacanele care rulează pe platforma EGT Interacitive . În 5 Dazzling Hot gasiti diferite simboluri de fructe și 77777, jocul deține de asemenea un simbol stea de aur care funcționează ca simbol scatter. Sunteți bineveniți să rotiți rolele pe această pagină gratis sau puteți juca jocul cu bani reali într-unul din cazinourile Euro Games Technology.

Înainte de a juca 5 Dazzling Hot, vă invităm să vă alegeți pariul preferat. Dimensiunea minimă și cea maximă a monedelor este de 5 si 100. Cu toate acestea puteți decide între cele 5 pariuri situate direct sub bobinele jocului. Pentru a repeta un pariu puteți face clic pe butonul verde „Start” din colțul din dreapta. Jocul are 5 linii de plată fixe. Butonul „Autoplay” vă permite să rotiți rolele pentru un număr nedeterminat fără nicio întrerupere.

Joc de risc – 5 Dazzling Hot

Dacă doriți să vă măriți câștigurile, puteți alege caracteristica Gamble apăsând butonul „Gamble”. Va trebui să ghiciți culoarea cardului selectând „Negru” sau „Roșu”. Dacă ghiciți culoarea cardului vă dublează suma, după care apare o nouă carte pe ecran cu fața în jos. Cu toate acestea, dacă nu ați ghici corect, jocul se termină și suma de pariere este pierdută. De asemenea, puteți să opriți jocul și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului „Collect”.

Jackpot Cards Mystery

Cupă, Caro, Pică, Treflă

In 5 Dazzling Hot există un bonus aleatoriu declanșat, Jackpot Cards Mystery. Fiecare jackpot mister este ilustrat de un costum de carte: primul fiind Cupă, al doilea Caro, al treilea Pică și al patrulea Treflă. Puteți alege cărțile din câmpul de alegere, format din 12 cărți cu fața în jos, până când dezvăluiți 3 simboluri de potrivire a cărților.

Cum se joacă?

Start: începeți să jucați jocul; butoanele de pariuri funcționează și ca start.
Autoplay: rotiți de mai multe ori la rând.
Gamble: Activați runda jocului de risc.
Colectează: Colectați-vă câștigurile.

Ți-a plăcut 5 Dazzling Hot ? Dacă va plăcut vă recomandăm să încerci și Book of Ra Deluxe.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.