[social_share_button]

40 Burning Hot Online

40 Burning Hot

Jocul 40 Burning Hot online este o continuare a jocului Burning Hot și 20 Burning Hot. La fel ca în predecesorul său, fanii acestui joc vor întâlni, de asemenea, un bonus Jackpot Cards. Dar, spre deosebire de cele 2 jocuri, 40 Burning Hot include un total de 40 de linii de plată. Aflați tot ce trebuie să știți despre acest joc citind acest articol al jocului.

Caracteristicile jocului 40 Burning Hot

Plasați un pariu între un total de 40 și 800 de monede pe rotație și încercați să deblocați caracteristica Jackpot Cards. Această caracteristică este un înlocuitor plăcut pentru absența rotirilor gratuite in 40 Burning Hot. În timpul jackpot-ului un total de 12 cărți vor apărea cu fața în jos și jucătorul va trebui să aleagă și să se potrivească în cele din urmă cu 3 cărți cu pictograma costumului respectiv. Un premiu în bani va fi acordat ori de câte ori jucătorul ajunge să se potrivească cu succes simbolurile celor trei cărți din același costum. Interfața oferă o funcție de redare automată, care permite playerului să aibă un anumit număr de rotiri declanșate complet automat.

Întrebări frecvente

1. Ce fel de caracteristici speciale vă puteți aștepta?

  • Jucătorii de la 40 Burning Hot pot de asemenea să beneficieze de linia de plată mare pe care le oferă simbolurile. Câștigă până la 4.000 prin plasarea a 5 pictograme de numerar consecutive.

2. Există limitări la redarea pe un dispozitiv mobil?

  • Nu. Puteți juca jocul pe tableta și mobil de pe sistemele de operare iPhone și Android.

3. Care este RTP jocului?

  • Nu există un RTP oficial pentru acest joc.

Concluzia noastră

Există mai multe caracteristici ale jocului, care îl fac unic, și în unele aspecte, chiar mai bun decât predecesorul său. În loc de doar 10 linii de plată avem 40 de linii și un rând mai mult, care vă va crește substanțial șansa de a câștiga o mare victorie. Pentru a încheia această revizuire a jocului, am dori să subliniem faptul că puteți folosi întotdeauna modul gratuit de redare, astfel încât să puteți înțelege totul.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.